
Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk
Spice up je gourmetavondje met deze oriëntaalse biefstukreepjes met champignons. Heerlijk gemarineerd in ketjap, rode peper, gember en knoflook. Bak dit in je gourmetpannetje in slechts 3 à 4 minuten en geniet!
10 M + 30 M wachten
Ingrediënten
Voor pannetjes
-
200 gr biefstukreepjes
-
75 gr champignons ( in plakjes )
-
Scheutje ketjap
-
0.5 rode peper
-
1 teentje knoflook
-
klein stukje gember
Materialen
-
Gourmetpannetjes
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Doe de biefstukreepjes in een kom en voeg de champignons en ketjap toe.
-
Snijd de gember, knoflook en rode peper heel fijn en schep ook door het vlees.
-
Laat minimaal 30 minuten tot 1 dag marineren in de koelkast.
-
Bak de Oriëntaalse biefstuk ca. 3 à 4 minuten in een gourmetpannetje met een beetje olie.
Heeft het gesmaakt?
43 stemmen
Ook lekker