Chocolade eton mess
Dit toetje is in 20 minuten klaar en bestaat uit een heerlijke combi van chocolade room met meringue schuimpjes en frambozen
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Smelt de chocolade au bain-marie en laat vervolgens iets afkoelen. Klop de slagroom stijf en verdeel de slagroom over 2 kommen. Voeg aan 1 kom de gesmolten chocolade toe en schep er doorheen.
-
Kruimel of hak de meringue schuimpjes in grove stukken en hak de hazelnoten grof. Doe de chocolade slagroom en de witte slagroom afgewisseld met stukjes meringue, frambozen en hazelnoot in glaasjes. Serveer de chocolade eton mess direct. Je kunt de glaasjes ook in de koelkast bewaren maar dan heb je wel kans dat de meringue wat zachter wordt.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!