Halloumi wraps
Deze heerlijke halloumi wraps zijn perfect voor een snelle, smaakvolle maaltijd. Een lekkere combinatie van gegrilde halloumi, avocado, mango en knapperige pecannoten. Ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd.
20 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
5 mini wraps
-
225 gr halloumi
-
2 avocadoās
-
3 eetlepels yoghurt
-
50 gr pecannoten
-
1 mango
-
1 handje sla
Marinade:
-
1 eetlepel honing
-
1 theelepel harissa
-
2 eetlepels olijfolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de halloumi in plakjes van ongeveer een halve centimeter dik. Meng de honing, harissa en olijfolie in een kom en marineer de halloumi hierin voor ongeveer 10 minuten.
-
Verhit een grillpan op middelhoog vuur en grill de gemarineerde halloumi aan beide kanten tot ze goudbruin en licht knapperig zijn, ongeveer 2-3 minuten per kant.
-
Prak het vruchtvlees van de avocadoās fijn en de mango in kleine blokjes. Hak de pecannoten grof.
-
Verwarm de mini wraps kort in een droge koekenpan of magnetron totdat ze warm en licht flexibel zijn.
-
Besmeer elke wrap met een laag avocado puree. Verdeel de sla, gegrilde halloumi en blokjes mango over de wraps. Verdeel een beetje yoghurt er over. Strooi de gehakte pecannoten erover.
-
Vouw de wraps voorzichtig dubbel en serveer direct.
Heeft het gesmaakt?
1 stem
Ook lekker