
Italiaanse gnocchi roerbak
Voor als je niet kunt kiezen tussen aardappels en pasta: snelle vegetarische roerbak met gnocchi en groenten. Binnen 25 minuten heb je een lekker en voedzaam gerecht op tafel.
25 M
Ingrediƫnten: Italiaanse gnocchi roerbak
Voor personen
-
400 gr gnocchi
-
0.5 courgette ( in kleine blokjes )
-
1 uitje
-
0.5 aubergine ( in kleine blokjes )
-
1 puntpaprika ( in blokjes )
-
2 eetlepels roomkaas
-
0.5 theelepel tijmāØ
-
0.5 theelepel rozemarijn
-
3 eetlepels pijnboompitten
-
peper en zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Italiaanse gnocchi roerbak
-
Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi gaar (tot ze boven komen drijven). Giet ze af. Snipper het uitje en bak in een beetje olie aan. Voeg de puntpaprika toe en bak 2 minuten mee. Voeg dan ook de courgette en de aubergine toe en en bak 5 minuten mee.
-
Breng de groenten op smaak met rozemarijn, tijm, peper en zout. Schep de gnocchi er voorzichtig door en bak ze nog kort op hoog vuur mee. Roer op het laatst de roomkaas er door voor een smeuĆÆg gerecht. Maak de gnocchi roerbak af met pijnboompitten.
Heeft het gesmaakt?
114 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 510
- vet 20 gr
- verzadigd vet 5 gr
- koolhydraten 70 gr
- w.v. suikers 6 gr
- vezels 5 gr
- eiwit 12 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker