Gnocchi in truffelsaus

Perfecte combinatie van zachte pasta kussentjes in een romige truffelsaus met champignons en Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Kook de gnocchi 2 minuutjes beetgaar en giet daarna af.

Rooster de pijnboompitten kort en zet aan de kant.

Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een pan met een beetje olie.

Snijd de champignons in plakjes en voeg ze toe en bak een paar minuten mee tot ze iets geslonken zijn.

Voeg de gnocchi toe aan de pan en de truffeltapenade. Giet de room erbij en roer tot een saus, laat deze een paar minuutjes zachtjes pruttelen.

Rasp de Parmezaanse kaas en roer deze er op het laatst door (bewaar een beetje voor de garnering).

Serveer de truffel gnocchi in borden en garneer met verse basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

5 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!