Gnocchi in truffelsaus
Perfecte combinatie van zachte pasta kussentjes in een romige truffelsaus met champignons en Parmezaanse kaas.
15 M
Ingrediënten
Voor personen
-
500 gr gnocchi
-
80 gr truffeltapenade
-
250 gr champignons
-
1 uitje
-
1 teen knoflook
-
100 ml room ( plantaardig )
-
Snuf peper en zout
-
verse basilicum
-
50 gr Parmezaanse kaas
-
1 handje pijnboompitten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de gnocchi 2 minuutjes beetgaar en giet daarna af.
-
Rooster de pijnboompitten kort en zet aan de kant.
-
Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een pan met een beetje olie.
-
Snijd de champignons in plakjes en voeg ze toe en bak een paar minuten mee tot ze iets geslonken zijn.
-
Voeg de gnocchi toe aan de pan en de truffeltapenade. Giet de room erbij en roer tot een saus, laat deze een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
-
Rasp de Parmezaanse kaas en roer deze er op het laatst door (bewaar een beetje voor de garnering).
-
Serveer de truffel gnocchi in borden en garneer met verse basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Heeft het gesmaakt?
117 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Pasta recepten