Kip hawaï salade

Salade met gegrilde kipfilet, ananas en lekker veel groenten in een pittige dressing

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Dressing
Materialen

Bereiding

 Bestrooi de kipfilets met wat peper, zout en paprikapoeder en grill ze in een grillpan totdat ze gaar zijn. Leg de laatste paar minuutjes de ananasringen erbij in de pan en grill beide kanten even mee. Snijd de kipfilets in plakjes. Snijd de rode peper in kleine stukjes en roer samen met de rijstazijn, basterdsuiker en knoflookpoeder door elkaar. Zet even weg.

 Snijd de champignons in plakjes en bak ze een paar minuutjes in een pan met wat olijfolie. Snijd de paprika in stukjes en laat de mais uitlekken. Vul 2 borden met ijsbergsla en verdeel dan de paprika, maïs, champignons, kip en ananas over de salades. Serveer met de dressing.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.