
Kip souvlaki met tzatziki
Deze kipspiesjes met oregano zijn lekker in combinatie met de frisse tzatziki saus op een wrap
35 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
500 gr kipfilet in blokjes
-
2 eetlepels olijfolie
-
1 theelepel gedroogde oregano
-
peper en zout
-
4 wraps
-
2 rode uien
-
250 gr cherrytomaatjes
-
tzatziki saus ( uit pot of zelfgemaakte tzatziki )
Materialen
-
8 satƩstokjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Doe de blokjes kip in een kom en meng met de olijfolie, oregano en een snufje peper en zout. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en snijd de rode ui in ringetjes. Rijg de stukjes kip aan de satƩstokjes en verhit een koekenpan.
-
Bak de souvlaki spiesjes in de koekenpan in ca 8 tot 10 minuten goed gaar. Verwarm de wrap zoals aangegeven op de verpakking en schep wat tzatziki en tomaatjes erop. De ringetjes ui kun je ook rauw op doen maar ook nog een minuutje met de kip meebakken. Serveer de kipspiesjes op de wrap.
-
Ook lekker om te maken op de barbecue.
Heeft het gesmaakt?
50 stemmen
Ook lekker