Kip souvlaki met tzatziki

Deze kipspiesjes met oregano zijn lekker in combinatie met de frisse tzatziki saus op een wrap

Hoofdgerecht 35 min

ingrediënten

voor 4 personen

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de blokjes kip in een kom en meng met de olijfolie, oregano en een snufje peper en zout. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en snijd de rode ui in ringetjes. Rijg de stukjes kip aan de satéstokjes en verhit een koekenpan.

  2. Bak de souvlaki spiesjes in de koekenpan in ca 8 tot 10 minuten goed gaar. Verwarm de wrap zoals aangegeven op de verpakking en schep wat tzatziki en tomaatjes erop. De ringetjes ui kun je ook rauw op doen maar ook nog een minuutje met de kip meebakken. Serveer de kipspiesjes op de wrap.

  3. Ook lekker om te maken op de barbecue.

Heeft het gesmaakt?
49 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!