
Kip vadouvan in papillot
Vadouvan is een Indiaas kruidenmengsel en is heerlijk bij deze gestoomde kip uit de oven.
20 M + 25 M oventijd
Ingrediƫnten: Kip vadouvan in papillot
Voor personen
-
2 kipfilets
-
200 gr sperziebonen
-
125 gr cherrytomaatjes
-
1 teen knoflook
-
2 theelepels vadouvan kruiden
Benodigdheden
-
Bakpapier
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Kip vadouvan in papillot
-
Verwarm de oven op 200 graden. Kook de sperziebonen ca. 7 minuten voor in een pannetje met water. Wrijf de kip in met de vadouvan kruiden en snijd de tomaatjes in vieren. Verdeel de sperziebonen over 2 stukken bakpapier. Leg hier de gekruide kip op en verdeel de tomaatjes en de knoflook in stukjes hierover.
-
Vouw het papier goed dicht als een pakketje en niet vast. Leg 25 minuten in de oven. Controleer altijd even of de kip goed gaar is. Lekker met wat aardappeltjes of salade.
Heeft het gesmaakt?
45 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 320
- vet 5 gr
- verzadigd vet 1.2 gr
- koolhydraten 10 gr
- w.v. suikers 4 gr
- vezels 3.5 gr
- eiwit 55 gr
- zout 0.8 gr
Ook lekker