Meghli (Libanese pudding)

Dit Libanees dessert wordt genuttigd tijdens speciale gelegenheden maar is ook heel lekker zonder reden

Ingrediënten
60 gr rijstmeel (te koop bij de toko)
100 gr suiker
800 ml water
1 theel gemalen kaneel
1 theel gemalen anijszaad
1 theel gemalen karwijzaad
4 eetl gemalen kokos
Walnoten, amandelen en/of pistache noten om te garneren 
 
Bereiding
Breng het water met de rijstmeel aan de kook. Voeg al roerend de suiker en de kruiden toe. Laat de pudding indikken en schep deze dan direct in schaaltjes of glaasjes. Laat afkoelen in de koelkast en bestrooi dan de bovenzijde met kokos en garneer met de noten.
 
18 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!