Mini hamburgers met truffelmayonaise
Luxe mini burgers met zelfgemaakte hamburgers en truffelmayonaise
Ingrediënten
350 gr rundergehakt
1 ei
3 eetl paneermeel
peper en zout
1 theel italiaanse kruiden
½ eetl ketchup
6 mini (afbak) broodjes
Paar mooie blaadjes sla
Truffelmayonaise
6 cherrytomaatjes
Bereiding
kneed het gehakt, ei, paneermeel, peper, zout, ketchup, italiaanse kruiden door elkaar. Vorm er ongeveer 6 mooi hamburgertjes van. Bak ze in een klein beetje boter in een koekenpan in een minuut of 8 gaar. Bak ondertussen de broodjes af in de oven.




Snijd de broodjes open. Verdeel wat sla over de onderste helft. Leg het hamburgertjes er op verdeel wat truffelmayonaise er over. Leg het bovenste stukje van het broodje er op en steek vast met een prikker met een cherrytomaatjes.