Ga naar de inhoud
Mini hamburgers met truffelmayonaise

Mini hamburgers met truffelmayonaise

Mini hamburgers met een verrukkelijke truffelmayonaise. Geniet van deze heerlijke combinatie van sappig vlees en luxe smaken. Perfect voor feestjes en borrels of gewoon als avondeten.

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 350 gr rundergehakt
  • 1 ei
  • 3 eetlepels paneermeel
  • peper en zout
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 0.5 eetlepel ketchup
  • 6 mini broodjes ( afbakbroodjes )
  • 6 blaadjes mooie sla
  • truffelmayonaise
  • 6 cherrytomaatjes

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kneed het gehakt, ei, paneermeel, peper, zout, ketchup en Italiaanse kruiden door elkaar. Vorm er 6 mooie hamburgertjes van.


  2. Bak de hamburgers in een klein beetje boter in een koekenpan in een minuut of 8 gaar. Bak ondertussen de broodjes af in de oven.


    mini hamburgers met truffelmayonaise stap 1 mini hamburgers met truffelmayonaise stap 2 mini hamburgers met truffelmayonaise stap 3
  3. Snijd de broodjes open. Verdeel wat sla over de onderste helft. Leg het hamburgertje erop en verdeel wat truffelmayonaise er over. Leg het bovenste stukje van het broodje er op en steek vast met een prikker met een cherrytomaatje.