Mini hamburgers met truffelmayonaise

Mini hamburgers met een verrukkelijke truffelmayonaise. Geniet van deze heerlijke combinatie van sappig vlees en luxe smaken. Perfect voor feestjes en borrels of gewoon als avondeten.

Hapjes en snacks 25 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kneed het gehakt, ei, paneermeel, peper, zout, ketchup en Italiaanse kruiden door elkaar. Vorm er 6 mooie hamburgertjes van.

  2. Bak de hamburgers in een klein beetje boter in een koekenpan in een minuut of 8 gaar. Bak ondertussen de broodjes af in de oven.

  3. Snijd de broodjes open. Verdeel wat sla over de onderste helft. Leg het hamburgertje erop en verdeel wat truffelmayonaise er over. Leg het bovenste stukje van het broodje er op en steek vast met een prikker met een cherrytomaatje.

Heeft het gesmaakt?
237 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!