Noedels met kip

Lekkere Oosterse roerbak met kip en verse groenten in een lekker sausje geserveerd met noedels, lekker en simpel!

Hoofdgerecht 35 min

ingrediënten

voor 3 personen

Saus

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de kippendijen in stukjes. Bak deze in een wokpan op hoog vuur met een eetlepel sesamolie rondom aan (de kip hoeft nog niet helemaal gaar te zijn).

  2. Snipper de ui, rode peper en knoflook fijn. Haal de kip uit de pan. Voeg de knoflook, ui en rode peper toe en fruit even aan. Voeg de paprika in stukjes toe en de peultjes en roerbak op hoog vuur een paar minuten.

  3. Voeg ook de kip weer toe aan de pan. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en voeg toe aan de pan met groenten en kip. Schep alles goed doorelkaar. Kook de noedels gaar.

  4. Laat de mini maïs uitlekken en voeg ook in stukken toe aan de groenten en kip. Serveer de noedels met de kip en groenten in saus en garneer met wat ringetjes bosui en sesam.

Heeft het gesmaakt?
231 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!