Aziatische komkommersalade

Zin in een fris bijgerecht? Dan zit je met deze Aziatische komkommersalade goed. Binnen enkele minuten staat het op tafel en je kunt het ook nog tot een paar dagen in de koelkast bewaren.

Bijgerecht 10 min

ingrediënten

voor 4 personen

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Was de komkommers en snijd met de mandoline in dunne plakjes. Doe daarna in een kom.

  2. Snijd de rode ui ook in dunne plakjes en voeg het toe. Doe de rijstazijn, sesamolie, chilli olie, sesamzaadjes en sojasaus erbij. Laat het 10 minuutjes staan zodat de smaken erin kunnen trekken.

  3. Hak de cashewnoten fijn en voeg het toe aan de salade. Mix goed door elkaar en serveer meteen als bijgerecht.

Heeft het gesmaakt?
43 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Lenna Omrani

Mijn doel is genieten en het creëren van een gelukkig en gebalanceerd leven met als basis plantaardige producten. Dit zie je ook terug in al mijn vegan recepten.