Omeletrolletjes met paprika

Hartig hapje van omeletrolletjes met gegrilde paprika gevuld met roomkaas en rucola
Ingrediënten:
4 eieren
1 pot rode geroosterde paprika’s
Peper en zout
Handje rucola sla
3 eetl roomkaas (bv philadelphia)
Klontje boter
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding:
Klop de eieren los in een kom en voeg een snufje peper en zout toe. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in kleine stukjes. Meng de eieren en de paprika door elkaar. Smelt een klontje boter in een koekenpan en giet het paprika-eiermengsel erin. Dek af met een deksel en laat op zacht vuur stollen. Draai de omelet om en bak ook aan de andere zijde goudbruin. Schuif de omelet op een bord en laat een paar min afkoelen. Besmeer de gehele omelet met roomkaas en verdeel de rucola er over. Rol de omelet voorzichtig op en snijd in plakjes. Steek vast met een prikker. Serveer ze lauwwarm of koud.
161 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.