Omeletrolletjes met paprika

Hartig hapje van omeletrolletjes met gegrilde paprika, gevuld met roomkaas en rucola. Ook lekker bij een picknick, als tussendoortje of als lunch.

Tussendoortjes 20 min

ingrediënten

voor 10

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop de eieren los in een kom en voeg een snufje peper en zout toe. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in kleine stukjes. Meng de eieren en de paprika door elkaar.

  2. Smelt een klontje boter in een koekenpan en giet het paprika-eiermengsel erin. Dek af met een deksel en laat op zacht vuur stollen. Draai de omelet om en bak ook aan de andere zijde goudbruin.

  3. Schuif de omelet op een bord en laat een paar min. afkoelen. Besmeer de gehele omelet met roomkaas en verdeel de rucola erover.

  4. Rol de omelet voorzichtig op en snijd in plakjes. Steek vast met een prikker. Serveer ze lauwwarm of koud.

Heeft het gesmaakt?
174 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!