Omeletrolletjes met paprika
Hartig hapje van omeletrolletjes met gegrilde paprika gevuld met roomkaas en rucola
Ingrediënten:
4 eieren
1 pot rode geroosterde paprika’s
Peper en zout
Handje rucola sla
3 eetl roomkaas (bv philadelphia)
Klontje boter
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding:
Klop de eieren los in een kom en voeg een snufje peper en zout toe. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in kleine stukjes. Meng de eieren en de paprika door elkaar. Smelt een klontje boter in een koekenpan en giet het paprika-eiermengsel erin. Dek af met een deksel en laat op zacht vuur stollen. Draai de omelet om en bak ook aan de andere zijde goudbruin. Schuif de omelet op een bord en laat een paar min afkoelen. Besmeer de gehele omelet met roomkaas en verdeel de rucola er over. Rol de omelet voorzichtig op en snijd in plakjes. Steek vast met een prikker. Serveer ze lauwwarm of koud.