
Omeletrolletjes met paprika
Hartig hapje van omeletrolletjes met gegrilde paprika, gevuld met roomkaas en rucola. Ook lekker bij een picknick, als tussendoortje of als lunch.
20 M
Ingrediƫnten: Omelet paprika
Voor
-
4 eieren
-
1 pot rode geroosterde paprikaās
-
peper en zout
-
handje rucola sla
-
3 eetlepels roomkaas ( bv. philadelphia )
-
Klontje boter
Materialen
-
prikkers
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Omelet paprika
-
Klop de eieren los in een kom en voeg een snufje peper en zout toe. Laat de paprikaās uitlekken en snijd in kleine stukjes. Meng de eieren en de paprika door elkaar.
-
Smelt een klontje boter in een koekenpan en giet het paprika-eiermengsel erin. Dek af met een deksel en laat op zacht vuur stollen. Draai de omelet om en bak ook aan de andere zijde goudbruin.
-
Schuif de omelet op een bord en laat een paar min. afkoelen. Besmeer de gehele omelet met roomkaas en verdeel de rucola erover.
-
Rol de omelet voorzichtig op en snijd in plakjes. Steek vast met een prikker. Serveer ze lauwwarm of koud.
Heeft het gesmaakt?
175 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 58
- vet 4 gr
- verzadigd vet 1.5 gr
- koolhydraten 2 gr
- w.v. suikers 1.2 gr
- vezels 0.5 gr
- eiwit 4 gr
- zout 0.5 gr
Ook lekker