Oosterse pitabroodjes met runderreepjes

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bak de pitabroodjes af in de oven. Wok de rundvleesreepjes met een klein scheutje olie 1 minuut in een pan en voeg een snufje zwarte peper toe. Voeg de rode paprika toe en roerbak kort mee. Roer de hoisin woksaus er door. Bak nog 1 minuutje en zet dan het vuur uit. Meng hier vervolgens taugé en bosui in ringetjes doorheen. Snijd de pitabroodjes open en vul met de oosterse vulling. Garneer met sesamzaad en serveer direct.

  2. Tip: bak het vlees niet te lang, dan wordt het taai. Het is lekker als het nog iets rosé is van binnen. Houd ongeveer 2 broodjes p.p. aan, misschien kunnen de grote eters er 3 op.

Heeft het gesmaakt?
225 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!