Balinese boemboe

Deze mix van kruiden en specerijen is de basis van vele Balinese gerechten zoals nasi en bami goreng of heerlijke curry’s.

Bijgerecht 20 min

ingrediënten

voor 10 porties

Bereiding

  1. Hak alle ingrediënten in stukken. Voeg deze stukken toe in een keukenmachine en maal deze fijn tot een pasta. Bak de boemboe in een eetlepel olie in 5 minuten goudgeel.

  2. Tip: Maak een grote portie en vries de boemboe in porties in. Deze portie is voor 10 porties in een gerecht.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
50 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Uit onze shop