Ga naar de inhoud
Ravioli met peer en spekjes

Ravioli met peer en spekjes

Verrassend pastarecept van gebakken spekjes met peer in een romige saus met walnoten, perfect voor in de herfst!

20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediƫnten: Ravioli peer

Voor personen

  • 250 gr ravioli ( met kaas of paddenstoelen vulling )
  • 125 gr spekjes
  • 1 peer
  • 3 eetlepels crĆØme fraĆ®che
  • 2 eetlepels walnoten
  • snuf tijm
  • Snuf peper
  • rucola

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding: Ravioli peer

  1. Kook de ravioli gaar in een pan met water. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. Snijd de peer in stukjes (je kunt de schil eraan laten zitten) en voeg toe aan de spekjes in de pan.


  2. Schep de creme fraiche erdoor en breng het romige mengsel op smaak met peper en tijm. Schep de ravioli er door. Hak de walnoten grof en voeg als laatste toe aan de pasta. Garneer de pasta met wat rucola.