Ga naar de inhoud
Bruschetta met geitenkaas

Bruschetta met geitenkaas

Heerlijke volle smaak van geitenkaas gecombineerd met zoete abrikoos en honing en een krokante bite van walnoot.

20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediƫnten

Voor stuks

  • 8 sneetjes stokbrood
  • 1 teentje knoflook
  • 125 gr geitenkaas
  • 8 halve abrikozen uit blik of 16 gedroogde abrikozen
  • Kneepje honing
  • Handje walnoten
  • Handje verse basilicum

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood licht krokant in een grillpan of broodrooster. Wrijf ze in met een teentje knoflook.


  2. Besmeer de broodjes met een beetje geitenkaas.


  3. Snijd de abrikozen in stukjes en verdeel over de bruschetta’s. Druppel er een beetje honing over en bestrooi met wat grofgehakte walnoten.


  4. Garneer met wat verse basilicum.


  5. Bekijk hier nog meer bruschetta recepten.Ā Ook lekker met appel, vijgen of peer i.p.v. abrikoos.