
Bruschetta met geitenkaas
Heerlijke volle smaak van geitenkaas gecombineerd met zoete abrikoos en honing en een krokante bite van walnoot.
20 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
8 sneetjes stokbrood
-
1 teentje knoflook
-
125 gr geitenkaas
-
8 halve abrikozen uit blik of 16 gedroogde abrikozen
-
Kneepje honing
-
Handje walnoten
-
Handje verse basilicum
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Rooster de sneetjes brood licht krokant in een grillpan of broodrooster. Wrijf ze in met een teentje knoflook.
-
Besmeer de broodjes met een beetje geitenkaas.
-
Snijd de abrikozen in stukjes en verdeel over de bruschettaās. Druppel er een beetje honing over en bestrooi met wat grofgehakte walnoten.
-
Garneer met wat verse basilicum.
-
Bekijk hier nog meer bruschetta recepten.Ā Ook lekker met appel, vijgen of peer i.p.v. abrikoos.
Heeft het gesmaakt?
20 stemmen
Ook lekker