Bruschetta met geitenkaas

Heerlijke volle smaak van geitenkaas gecombineerd met zoete abrikoos en honing en een krokante bite van walnoot.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Rooster de sneetjes brood licht krokant in een grillpan of broodrooster. Wrijf ze in met een teentje knoflook.

Besmeer de broodjes met een beetje geitenkaas.

Snijd de abrikozen in stukjes en verdeel over de bruschetta’s. Druppel er een beetje honing over en bestrooi met wat grofgehakte walnoten.

Garneer met wat verse basilicum.

Bekijk hier nog meer bruschetta recepten. Ook lekker met appel, vijgen of peer i.p.v. abrikoos.

16 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!