Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Bruschetta met geitenkaas

Heerlijke volle smaak van geitenkaas gecombineerd met zoete abrikoos en honing

Ingrediënten
1 stokbrood
8 kleine abrikoosjes (uit pot)
100 gr geitenkaas (zachte of harde)
4 eetl walnoten, gepeld en gehakt
2 eetl honing
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 graden. Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Beleg de 8 stukken met de geitenkaas. Snijd de abrikoosjes in kleine stukken en verdeel samen met de walnoten over de geitenkaas. Druppel er een paar druppels honing over en zet ongeveer 10 min in de oven. Serveer lauw.
 
Beoordeling (5 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel