Bruschetta met geitenkaas
Heerlijke volle smaak van geitenkaas gecombineerd met zoete abrikoos en honing en een krokante bite van walnoot.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Rooster de sneetjes brood licht krokant in een grillpan of broodrooster. Wrijf ze in met een teentje knoflook.
-
Besmeer de broodjes met een beetje geitenkaas.
-
Snijd de abrikozen in stukjes en verdeel over de bruschetta’s. Druppel er een beetje honing over en bestrooi met wat grofgehakte walnoten.
-
Garneer met wat verse basilicum.
-
Bekijk hier nog meer bruschetta recepten. Ook lekker met appel, vijgen of peer i.p.v. abrikoos.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!