Pindakaas ijsjes

Lekkere romige en gezonde ijsjes op basis van bananen, yoghurt en pindakaas! Een lekker tussendoortje, ook ideaal voor kinderen.

Nagerecht 10 min + 6 uur bevriezen

ingrediënten

voor 6 stuks

Benodigdheden

Bereiding

  1. Pureer de banaan met de yoghurt en voeg de pindakaas toe. Wil je het ijsje zoet(er) van smaak dan doe je er een beetje honing bij. Giet het mengsel in de vormpjes en laat minimaal 6 uur in de vriezer staan.

  2. Tip: bekijk ook mijn andere ijsrecepten zoals deze watermeloen ijsjes en mango ijsjes

Heeft het gesmaakt?
20 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!