Pizza met groene asperges en parmaham

Met deze heerlijke pizza met asperges wordt het spontaan lente

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: pizza's

Bereiding

 Maak het deeg volgens de verpakking of het recept. Verwarm de oven op 230 graden. Snijd de laatste 2 a 3 cm van de asperges en kook ze vervolgens 3 minuten in een pan met water en spoel vervolgens af moet koud water. Dep ze droog. Rol het pizza deeg uit en vouw de randen iets omhoog. Het is het makkelijkste om een rechthoekige pizza te maken maar rond kan natuurlijk ook.

 Besmeer de pizza met tomatensaus. Leg de asperges er op en bestrooi met een beetje Parmezaanse kaas. Bak de pizza ca 10 tot 12 minuten in de oven. Voeg daarna de plakken parmaham en wat verse basilicum toe.

13 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.