Pizza vegetariana

Vegetarische pizza met lekker veel groenten en verse basilicum

Hoofdgerecht 25 min + 15 oventijd

ingrediënten

voor 2 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Maak het deeg volgens het recept of de verpakking. Bestuif een werkvlak met wat bloem en rol 2 pizzabodems hierop uit. Besmeer met wat pizzasaus en beleg met reepjes paprika, plakken courgette en ringen rode ui. Bestrooi met een snuf peper en zout. Strooi er wat kaas en kruimel er wat feta over. Bestrijk de randjes met een beetje olie. Bak de pizza ca 15 min in de oven op 230 graden. Verdeel als laatste wat verse basilicum er over.

  2. Tip: voeg ook eens champignons, olijven of broccoli toe.

Heeft het gesmaakt?
36 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!