Quesadilla met kip

Deze dubbel gevouwen wraps met kip en paprika zijn heerlijk als makkelijke maaltijd of lunch

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 2 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snipper de ui en fruit deze aan in een pannetje. Voeg de blokjes kip toe en na een paar min de fajitakruiden en eventueel wat water zoals op de verpakking staat beschreven. Snijd de paprika in blokjes en bak even mee met de kip en kruiden. Schep op het laatst de mais er door.

  2. Leg een wrap in een droge koekenpan en verdeel het kip mengsel op een helft en bestrooi met kaas en wat bosui in ringetjes. Klap de andere helft er over heen. Bak 3 minuutje en draai hem dan om en bak nog een minuutje aan de andere zijde tot de kaas goed gesmolten. Snijd de quesadilla in punten en serveer met wat zure room. Bestrooi eventueel met wat koriander.

Heeft het gesmaakt?
600 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!