
Rode uien met tijm uit de oven
Uien met tijm en knoflook uit de oven, leuk als tapas of als bijgerecht
10 M + 40 M oventijd
Ingrediƫnten
Voor personen
-
4 rode uien
-
6 teentjes knoflook
-
tijm⨠( vers )
-
Zout en peper
-
100 gr boter
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de uien en snijd de onderkant en de bovenkant af. Snijd de uien van boven kruislings in. Snijd de knoflook in dunne plakjes en steek ze in de inkepingen. Steek ook de tijm in de inkepingen. Besmeer de uien met de boter en strooi er wat peper en zout op. Zet de schaal met uien ongeveer 40 min in de oven.
Heeft het gesmaakt?
11 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 145
- vet 16 gr
- verzadigd vet 10 gr
- koolhydraten 8 gr
- w.v. suikers 4 gr
- vezels 2 gr
- eiwit 1 gr
- zout 0.02 gr
Ook lekker