Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vegetarische taco’s met groenten

Vegetarisch gerecht van knapperige taco’s gevuld met geroosterde bloemkool en paprika in romige saus

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Doe ze in een kom en voeg een scheut olijfolie en een snuf komijn, peper en zout toe en schep door. Verdeel daarna over een bakplaat met bakpapier. Rooster de bloemkool ca 20 minuten tot hij iets zacht is.

 Snipper ondertussen de ui en knoflook en fruit deze aan in een pan. Voeg ook de paprika in kleine blokjes toe. Breng dit mengsel op smaak met cayennepeper, paprikapoeder en een snuf peper en zout. Roer dan de creme fraiche er door. Als deze is gesmolten schep je voorzichtig de geroosterde bloemkool er door. Bak ondertussen ook de taco’s af in de oven. Vul ze met de het romige bloemkool mengsel, wat blokjes avocado en ringetjes bosui.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×