Tony chocolonely karamel zeezout mousse

Deze chocolademousse maak je met maar 3 ingrediënten en is een heerlijk luchtig toetje.

Nagerecht 25 min + 4 uur opstijven

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain marie en laat daarna iets afkoelen. Klop de slagroom net niet helemaal stijf. Schep de gesmolten Tony’s door de slagroom. Klop de eiwitten goed stijf in een schone kom met een schone mixer. Spatel deze vervolgens door het chocolade slagroom mengsel met een spatel, doe dit niet te lang anders maak je de luchtbelletjes kapot en heb je een minder luchtige mousse.

  2. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes of kommetjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Garneer eventueel met wat strooisels, fruit of nootjes.

  3. Je kunt natuurlijk ook een andere smaak Tony’s of chocolade gebruiken.

Heeft het gesmaakt?
487 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!