Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tony chocolonely karamel zeezout mousse

Deze chocolademousse maak je met maar 3 ingrediënten en is een heerlijk luchtig toetje.

Ingrediënten

Bereiding

 Smelt de chocolade au bain marie en laat daarna iets afkoelen. Klop de slagroom net niet helemaal stijf. Schep de gesmolten Tony’s door de slagroom. Klop de eiwitten goed stijf in een schone kom met een schone mixer. Spatel deze vervolgens door het chocolade slagroom mengsel met een spatel, doe dit niet te lang anders maak je de luchtbelletjes kapot en heb je een minder luchtige mousse.

 Verdeel het mengsel over 4 glaasjes of kommetjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Garneer eventueel met wat strooisels, fruit of nootjes.

 Je kunt natuurlijk ook een andere smaak Tony’s of chocolade gebruiken.

tonys-mousse

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×