Italiaanse tosti met pesto

Lunch met deze goed belegde tosti van gegrild brood met pesto, tomaat en salami er tussen of serveer als avondmaal met een kop soep

Lunch 15 min

ingrediënten

voor 2 stuks

Bereiding

  1. Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken. Besmeer 2 sneetjes met een dun laagje pesto. Beleg ze met de plakjes salami, mozzarella en tomaat. Verdeel er een paar pijnboompitten en een of twee blaadjes basilum over.

  2. Dek de belegde sneetjes brood af met de andere sneetjes. Leg ze tussen de contactgrill of tosti ijzer. Bak ze een paar minuutjes tot ze krokant zijn en de kaas gesmolten is.

  3. Tip: laat voor een vegetarische versie de salami achterwege. Ga je liever voor een klassieke tosti, probeer dan deze ham kaas tosti.

Heeft het gesmaakt?
44 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop