Salade caprese

Deze populaire Italiaanse salade met tomaat en mozzarella is heerlijk als voorgerecht of als lunch

Voorgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Optioneel:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de tomaten en mozzarella in gelijke plakken. Leg ze om en om in een rondje op een bord. Stop er op een aantal plekken blaadjes basilicum tussen.

  2. Bestrooi de salade caprese met een snuf peper en een paar druppels olijfolie en eventueel wat balsamico azijn.

Heeft het gesmaakt?
103 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!