Vegetarische pita pizza met gegrilde groenten

Pitabroodjes uit de oven belegd met courgette, paprika, aubergine, pesto en mozzarella

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de courgette en aubergine in dunne plakken en de paprika en rode ui in reepjes. Bestrijk alle groenten met wat olijfolie en bestrooi met wat tijm, peper en zout. Snijd ook de mozzarella in dunne plakjes. Grill alle groenten in een grillpan tot er grillstrepen te zien zijn.

 Besmeer de pitabroodjes met een dun laagje pesto en leg de gegrilde groenten erop. Maak af met wat mozzarella. Beleg een bakplaat met wat bakpapier en bak hierop de pita pizza’s gaar in ca. 5 minuten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.