Warme chocolademelk met speculaas

Warm jezelf op met deze chocolademelk gemaakt van echte chocolade en een vleugje speculaas

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: koppen

Bereiding

 Verhit de melk in een pannetje. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten. Voeg het cacao poeder, kaneel en Speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.

 Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen. Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op. Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.

50 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!