
Warme chocolademelk met speculaas
Warm jezelf op met deze chocolademelk gemaakt van echte chocolade en een vleugje speculaas
10 M
Ingrediƫnten: Chocolademelk speculaas
Voor koppen
-
500 ml volle melk
-
75 gr melk chocolade
-
2 eetlepels speculoos pasta
-
snuf kaneel
-
1 eetlepel cacao poeder
-
Bus slagroom
-
Speculaas kruimels
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Chocolademelk speculaas
-
Verhit de melk in een pannetje. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten. Voeg het cacao poeder, kaneel en Speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.
-
Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen. Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op. Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.
Heeft het gesmaakt?
57 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 400
- vet 23 gr
- verzadigd vet 14 gr
- koolhydraten 40 gr
- w.v. suikers 35 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 7 gr
- zout 0.3 gr
Ook lekker