Ga naar de inhoud
Warme chocolademelk met speculaas

Warme chocolademelk met speculaas

Warm jezelf op met deze chocolademelk gemaakt van echte chocolade en een vleugje speculaas

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor koppen

  • 500 ml volle melk
  • 75 gr melk chocolade
  • 2 eetlepels speculoos pasta
  • snuf kaneel
  • 1 eetlepel cacao poeder
  • Bus slagroom
  • Speculaas kruimels

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit de melk in een pannetje. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten. Voeg het cacao poeder, kaneel en Speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.


  2. Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen. Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op. Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.