Ga naar de inhoud
Wentelteefrolletjes met aardbeien

Wentelteefrolletjes met aardbeien

Dit heerlijke verwenontbijtje van wentelteefjes opgerold met roomkaas en aardbeien is perfect voor in het weekend!

45 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediƫnten

Voor stuks

  • 12 sneetjes brood ( casino )
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 250 gr aardbeien
  • 200 gr roomkaas
  • 100 gr suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • Boter of margarine om in te bakken

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Rol deze daarna iets plat met een deegroller oid. Smeer een reepje roomkaas op het brood en verdeel hier wat kleine stukjes aardbeien over. Rol het brood op en ā€˜plakā€™ vast met een beetje roomkaas.


  2. Klop de eieren los met de melk en kaneel. Haal de rolletjes brood hier door. Verhit wat boter of margarine in een pan en voeg de broodrolletjes toe. Draai ze regelmatig om. Als ze na een paar minuten mooi goudbruin zijn geworden zijn ze klaar.


  3. Meng de suiker met kaneel op een bord en rol hier de rolletjes doorheen. Serveer de wentelteefrolletjes met wat extra aardbeien. Ben je dol op aardbeien? Bekijk hier dan nog meer recepten met aardbeien!