Ga naar de inhoud
Wentelteefjes met Nutella en aardbeien

Wentelteefjes met Nutella en aardbeien

Het ultieme verwenontbijtje van wentelteefjes besmeerd met een dikke laag Nutella geserveerd met verse aardbeien. Lekker voor Valentijnsdag of Moederdag.

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 sneetjes brood
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • snuf kaneel
  • 1 zakje vanillesuiker
  • boter of margarine
  • Nutella
  • aardbeien ( vers )

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk in een diep bord. Voeg een snuf kaneel toe en de vanillesuiker. Klop nog een keer goed door met een vork of garde.


    wentelteefjes_nutella wentelteefjes_nutella
  2. Leg een sneetje brood er ca. 20 seconden in en draai hem daarna om en doop ook de andere zijde in het eiermengsel. Verhit ondertussen wat boter of margarine in een pan en leg hier het sneetje brood in. Bak aan de onderkant goudbruin, draai om en bak ook de andere zijde bruin. Herhaal dit ook met de rest.


  3. Besmeer de wentelteefjes met een royale laag Nutella en garneer met verse aardbeien. Ook lekker met banaan.


  4. Tip: bekijk hier ook het basisrecept voor wentelteefjes