Zalm curry met paksoi

In 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel? Dat kan met deze romige curry met zalm, paksoi en rijst.

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de verpakking. Snipper ondertussen de ui fijn en fruit deze even aan in de olie. Voeg de kruidenpasta toe en roer goed door. Snijd de zalm in blokken en verwarm 2 minuutjes in de curry pasta.

  2. Roer dan de kokosmelk of creme er door en daarna ook de gesneden paksoi. Laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer de rijst met de zalm curry en wat verse koriander.

    Probeer ook eens een andere smaak curry zoals tandoori voor een wat pittiger gerecht of de masala.

Heeft het gesmaakt?
291 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!