Zoete aardappel met sperziebonen

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Hoofdgerecht 15 min + 15 oventijd

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Doe deze samen met de sperziebonen in een pan met water en kook ca. 10 a 12 minuten voor tot ze iets zacht worden. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de spek in stukjes en snipper de ui en knoflook.

  2. Giet de zoete aardappel en sperziebonen af en schep de ui, spek, knoflook, rode ui, olijfolie en cayennepeper en door. Doe in een ovenschaal en zet nog 15 min in de oven.

  3. Bekijk ook eens deze andere zoete aardappel recepten

Heeft het gesmaakt?
1556 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!