Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Citroen

Lemon meringue cupcakes
  • Bakrecept
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Luchtige lemon meringue cupcakes gevuld met een frisse vulling van lemoncurd en een topping van meringue schuim, super lekker en leuk! Ook voor Pasen!

Paas cheesecake
  • Bakrecept
  • 30 min + 4 uur opstijven
  • 12 personen
  • **

Heerlijke romige paas cheesecake met vulling van citroen en advocaat die niet in de oven hoeft en perfect is als gebak is voor Pasen

Madeleines
  • Bakrecept
  • 20 min + 10 oventijd + 1 uur wachten
  • 12 stuks
  • **

Een eenvoudig maar super lekker recept voor madeleines, een klein luchtig Frans cakeje

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Zoete aardappel falafel
  • Hoofdgerecht
  • 60 min + 30 min afkoelen
  • 28 stuks
  • ***

Deze heerlijke vegetarische falafel is gemaakt met zoete aardappel en wordt geserveerd met Turks brood en een sausje van tahin

Geroosterde bloemkoolroosjes met tahin
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 1 portie
  • *

Deze bloemkool roosjes zijn perfect als gezonde snack. Wedden dat je er niet vanaf kunt blijven?

Citroen kokos cheesecake
  • Bakrecept
  • 25 min + 70 min oventijd + opstijven
  • 12 personen
  • **

Een heerlijke frisse cheesecake uit de oven met een vleugje kokos

Mousse van limoncello met Bastogne
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur in de koelkast
  • 4 personen
  • **

Dit zomerse dessert met limoncello en Bastogne koekjes is een lekkere en frisse afsluiting van elke maaltijd!

Frisse citroenmousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 glaasjes
  • **

Deze luchtige mousse met citroensmaak maak je eenvoudig met deze 5 ingredienten

Citroen pannenkoekjes met maanzaad
  • Ontbijt
  • 40 min
  • 20 stuks
  • **

Frisse mini pannenkoekjes met citroen en maanzaad, een perfecte combi!

Soesjes met zalmmousse
  • Hapjes
  • 40 min + 20 min oventijd
  • 25 stuks
  • **

Hoe leuk en mooi zijn deze hartige soesjes met een romige vulling van zalm op een feestje!

Salade met kiwi en kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke frisse salade met kruidige cajunkip en plakjes kiwi en zachte geitenkaas.

Falafel burger met gegrilde paprika
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min
  • 3 stuks
  • **

Deze vegetarische burgers zijn gemaakt van kikkererwten die op smaak gebracht zijn met peterselie en citroensap.

Meringuerol met lemon curd en pistache
  • Bakrecept
  • 30 min + 25 oventijd + 1 uur afkoelen
  • 10-12 personen
  • ***

Een heerlijke glutenvrije rol van zachte meringue met een vulling van mascarpone, lemoncurd en pistache

Clafoutis met mango
  • Nagerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Franse dessert bestaat uit fruit overgoten met een beslag gebakken in de oven

Snelle tiramisu met lemon curd
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze tiramisu staat binnen 20 min op tafel en is door de lemoncurd lekker fris van smaak, ook lekker na de paasbrunch

Couscous met gegrilde zalm en groenten
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht met couscous en gegrilde groenten en is heerlijk in combinatie met vis en tzatzikisaus

Mexicaanse huaraches met salsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 porties
  • **

De pizzabodem gemaakt van maismeel is de perfecte basis voor lekkere toppings zoals refried beans, salsa en avocado.

Trifle met lemon curd
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 6 porties
  • **

Snel en makkelijk toetje van vanilleroom met koekjes en lemon curd.

Peer met geitenkaas uit de oven
  • Voorgerecht
  • 10 min + 12 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke warme zoete peertjes met zachte geitenkaas uit de oven

Toast met zalm en avocado spread
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 3 porties
  • **

Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.

Vegan quiche met paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Pasta met garnalen in romige saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 mimuten
  • 2 personen
  • **

Dit pasta gerecht is lekker romig en fris door de toevoeging van citroensap. Een heerlijke combinatie met garnalen en knapperige groene aspergetips.

Pittige garnalen pakketjes met paprika
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 7 min BBQ
  • 4 stuks
  • *

Op zoek naar een lekker gerechtje voor op de BBQ? Probeer deze garnalenpakketjes en krijg geen spijt

Zelfgemaakte currypasta
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×