Aardbeien yoghurt met granola in een glaasje

Heerlijk ontbijtje van zelfgemaakte aardbeienyoghurt met een laagje krokante granola en witte chocolade

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Prak de aardbeien en frambozen fijn met een vork of in een keukenmachine (bewaar er ook voor de garnering). Schep het fruit door de yoghurt samen met de poedersuiker. Meng niet te lang. Verdeel het mengsel over de glaasjes.

Snijd de banaan in plakjes en hak de witte chocolade fijn. Verdeel de plakjes banaan over de yoghurt. Schep hier de granola op en bestrooi met de witte chocolade en garneer met een aardbei of framboos.

Serveer de zelfgemaakte aardbeien yoghurt in een glaasje direct anders wordt de granola zacht. Wel kun je de aardbeienyoghurt al van te voren voorbereiden en in de koelkast bewaren.

Tip: maak ook eens je granola zelf, vaak lekkerder en gezonder!

10 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!