Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Aardbeien yoghurt met granola in een glaasje

Heerlijk ontbijtje van zelfgemaakte aardbeienyoghurt met een laagje krokante granola en witte chocolade

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Prak de aardbeien en frambozen fijn met een vork of in een keukenmachine (bewaar er ook voor de garnering). Schep het fruit door de yoghurt samen met de poedersuiker. Meng niet te lang. Verdeel het mengsel over de glaasjes.

Snijd de banaan in plakjes en hak de witte chocolade fijn. Verdeel de plakjes banaan over de yoghurt. Schep hier de granola op en bestrooi met de witte chocolade en garneer met een aardbei of framboos.

Serveer de zelfgemaakte aardbeien yoghurt in een glaasje direct anders wordt de granola zacht. Wel kun je de aardbeienyoghurt al van te voren voorbereiden en in de koelkast bewaren.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×