
Bietencarpaccio
De klassieke carpaccio in een vegetarische variant. Lekker met geitenkaas, walnoten en balsamico.
20 M
Ingrediƫnten: Bietencarpaccio
Voor personen
-
2 voorgekookte rode bieten
-
2 handjes rucola
-
2 eetlepels walnoten
-
40 gram zachte geitenkaas
-
2 eetlepels
-
Handje cherrytomaten
-
peper en zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Bietencarpaccio
-
Snijd de rode bieten in hele dunne plakjes. Dit kun je met een scherp mes doen of je kunt gebruik maken van een mandoline of kaasschaaf.
-
Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
-
Snijd de cherrytomaten door de helft.
-
Verdeel de plakjes rode biet over 2 bordjes en verdeel hier wat rucola over. Maak de bietencarpaccio af door deĀ balsamicoĀ crĆØme, de walnoten, geitenkaas enĀ cherry tomaten erover te verdelen.
-
Bestrooi met wat peper en zout.
Heeft het gesmaakt?
38 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 210
- vet 15 gr
- verzadigd vet 4.5 gr
- koolhydraten 12 gr
- w.v. suikers 8 gr
- vezels 3 gr
- eiwit 7 gr
- zout 0.6 gr
Ook lekker