Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde portobello’s

Geweldige vegetarische combinatie van een grote portobello met geitenkaas, courgette en pijnboompitten

 
Ingrediënten
4 portobello’s
50 gr zachte geitenkaas
½ courgette
2 eetl balsamicoazijn
50 gr rucola
Peper en zout
2 eetl pijnboompitten
4 eetl olijfolie
 
Materialen
Ovenschotel
 
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Verwijder de steel van de portobello’s. Snijd de courgette in kleine blokjes en bak deze in een beetje olijfolie aan. Voeg 1 eetl balsamicoazijn toe en bak nog een minuutje door. Verdeel de geitenkaas met de gebakken courgette over de portobello’s. Bestrooi met de helft van de pijnboompitten en met een beetje peper en zout. Zet op een bakplaat en bak ze ongeveer 18 minuten in de oven. Verdeel de salade over 4 bordjes. Roer 2 eetl olijfolie los met een 1 eetl balsamicoazijn en besprenkel over de salade. Verdeel ook de andere helft pijnboompitten over de salade. Haal de grote champignons uit de oven en serveer ze op het bedje van sla.
 

 

 

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×