Butter paneer curry
Een eiwitrijke, vegetarische curry vol met groenten zoals broccoli, doperwten en paprika en krokante blokjes gebakken paneer
ingrediënten
Bereiding
-
Snipper de ui, snijd de knoflook en rode peper fijn en de paprika in blokjes. Snijd de paneer ook in blokjes en de broccoli in roosjes.
-
Verhit een grote wok pan met wat olie/boter. Fruit de knoflook en ui eerst aan en voeg daarna de peper en paprika toe. Bak dit even mee.
-
Voeg daarna de currypasta toe, laat dit ongeveer 2 minuten bakken en voeg daarna de kokosmelk en tomatenblokjes toe.
-
Voeg ook de broccoli toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Verhit in een andere pan wat olie/boter en bak hierin de paneer rondom bruin.
-
Voeg op het laatste de doperwten en de paneer toe aan de curry.
-
Serveer met zilvervliesrijst en garneer met wat koriander.

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.