Butter paneer curry
Een eiwitrijke, vegetarische curry vol met groenten zoals broccoli, doperwten en paprika en krokante blokjes gebakken paneer
40 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
225 gr paneer
-
70 gr rode curry pasta ( Fraitrade )
-
200 ml kokosmelk
-
400 gr tomatenblokjes
-
500 gr broccoli
-
200 gr doperwten
-
1 rode paprika
-
1 ui
-
2 teentjes knoflook
-
1 rode peper
-
Koriander om te garneren
-
Zilvervliesrijst om erbij te serveren
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snipper de ui, snijd de knoflook en rode peper fijn en de paprika in blokjes. Snijd de paneer ook in blokjes en de broccoli in roosjes.
-
Verhit een grote wok pan met wat olie/boter. Fruit de knoflook en ui eerst aan en voeg daarna de peper en paprika toe. Bak dit even mee.
-
Voeg daarna de currypasta toe, laat dit ongeveer 2 minuten bakken en voeg daarna de kokosmelk en tomatenblokjes toe.
-
Voeg ook de broccoli toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Verhit in een andere pan wat olie/boter en bak hierin de paneer rondom bruin.
-
Voeg op het laatste de doperwten en de paneer toe aan de curry.
-
Serveer met zilvervliesrijst en garneer met wat koriander.
Heeft het gesmaakt?
38 stemmen
Ook lekker