Butter paneer curry

Een eiwitrijke, vegetarische curry vol met groenten zoals broccoli, doperwten en paprika en krokante blokjes gebakken paneer

Hoofdgerecht 40 min

ingrediënten

voor 3 personen

Bereiding

  1. Snipper de ui, snijd de knoflook en rode peper fijn en de paprika in blokjes. Snijd de paneer ook in blokjes en de broccoli in roosjes.

  2. Verhit een grote wok pan met wat olie/boter. Fruit de knoflook en ui eerst aan en voeg daarna de peper en paprika toe. Bak dit even mee. Voeg daarna de currypasta toe, laat dit ongeveer 2 minuten bakken en voeg daarna de kokosmelk en tomatenblokjes toe. Voeg ook de broccoli toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Verhit in een andere pan wat olie/boter en bak hierin de paneer rondom bruin. Voeg op het laatste de doperwten en de paneer toe aan de curry. Serveer met zilvervliesrijst en garneer met wat koriander.

Heeft het gesmaakt?
12 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!