Curry recepten

Curry recepten

Een verzameling van de lekkerste curry gerechten op een rijtje. Voor ieder wat wils; recepten voor de welbekende Thaise of Indiase curry, de mildere en toegankelijke massam curry die geroemd word om zijn authentieke smaak. Natuurlijk zijn de vegetarische en vegan curry gerechten zijn ook weer van de partij!

Zoete aardappelcurry
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk romige zoete aardappelcurry met onder andere kikkererwten, paprika en spinazie

Groene curry met peultjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk curry recept met (vega)kip, peultjes en paprika in een licht pittige groene curry saus geserveerd met rijst

Makkelijke groentecurry
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • **

Milde vegetarische curry met lekker veel groenten zoals broccoli, zoete aardappel en paprika

Zelfgemaakte kip korma
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3-4 personen
  • **

Probeer eens dit makkelijk en heerlijk Indiaas gerecht van kip in een milde curry saus, gemaakt zonder pakjes of zakjes

Curry met spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 2-3 personen
  • 40 minuten
  • *

Spruitjes in een romige currysaus met blokjes zoete aardappel geserveerd met rijst, een lekker en voedzaam vegetarisch gerecht

Dahl met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor een heerlijke Indiase linzen curry gemaakt met rode linzen genaamd dahl. Lekker met spinazie er door en geserveerd met naanbrood. Bovendien is deze dahl vegetarisch en vegan.

Bloemkool broccoli curry
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite

Pompoencurry met linzen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Gezonde curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is en tevens helemaal vegan is!

Kip curry met mango
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Vers currygerecht met sperziebonen, kip een zoete stukjes mango

Zelfgemaakte currypasta
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten

Curry met aardappel en kip
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3 personen
  • *

Groente, aardappels en vlees uit 1 pannetje in een heerlijke kruidige curry saus

Sperziebonen curry met vis
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.

Kip Madras
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Kip en groente in een zelfgemaakte Indiase madras currysaus met stukjes frisse appel, zonder pakjes en zakjes!

Rode curry met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Snel en makkelijk curry recept met kip, paksoi en een handje taugé

Zalm curry met paksoi
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

In 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel? Dat kan met deze romige curry met zalm, paksoi en rijst.

Boerenkool curry
  • Hoofdgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 2 PERSONEN
  • *

Makkelijke vegetarische curry met kikkererwten, boerenkool en cashewnoten

Butter chicken curry
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Malse stukjes kip gemarineerd in yoghurt en cashewnoten in een milde Indiase curry saus

Bloemkool curry
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens dit recept voor een curry met kip en lekker veel groenten

Verse rode curry met runderreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 2 A 3 PERSONEN
  • **

Maak zelf je eigen Thaise rode curry pasta met dit recept en combineer het met runderreepjes en mango

Currysoep met garnalen en paksoi
  • Voorgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Goed gevulde soep met garnalen, paksoi en wortel op basis van rode curry en kokosmelk

Vispakketje met kokos
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke papillotte met gestoomde vis en groente in een milde currysaus met kokos

Indiase samosa
  • Voorgerecht
  • 40 MIN + 20 OVENTIJD
  • 8 STUKS
  • **

Lekker Indiaas voorgerecht of hapje gevuld met aardappel en erwtjes gemengd met een milde curry