Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Couscous met rood fruit

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

Ingrediënten
  • 300 gr couscous
  • groentebouillon
  • Oranjebloessemwater (of wat geraspte sinaasappel)
  • 250 gr aardbeien
  • 150 gr frambozen
  • 100 gr granaatappel pitten
  • 125 gr geitenkaas
  • 60 gr walnoten (grof gehakt)
  • 75 gr veldsla
  • 2 avocado’s

Bereiding
Bereid de couscous in de groentebouillon volgens de verpakking. Roer de couscous los met een vork en voeg wat druppels oranjebloessemwater of wat geraspte sinaasappel toe voor een lekkere aroma. Snijd de aardbeien door tweeën of door vieren en schep door de couscous. Schep ook de walnoten er door en op het laatst voorzichtig de frambozen. Verdeel wat sla over borden schep de lauwwarme couscous hierop.

Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de schil en pit. Snijd in plakjes en verdeel over de couscous. Leg wat geitenkaas er op en schep wat granaatappelpitten er op. Lekker met wat brood en hummus.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×