Couscous met rood fruit

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de couscous in de groentebouillon volgens de verpakking. Roer de couscous los met een vork en voeg wat druppels oranjebloessemwater of wat geraspte sinaasappel toe voor een lekkere aroma. Snijd de aardbeien door tweeën of door vieren en schep door de couscous. Schep ook de walnoten er door en op het laatst voorzichtig de frambozen. Verdeel wat sla over borden schep de lauwwarme couscous hierop.

  2. Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de schil en pit. Snijd in plakjes en verdeel over de couscous. Leg wat geitenkaas er op en schep wat granaatappelpitten er op. Lekker met wat brood en hummus.

Heeft het gesmaakt?
31 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!