Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Couscous met rood fruit

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

Ingrediënten

Bereiding

 Bereid de couscous in de groentebouillon volgens de verpakking. Roer de couscous los met een vork en voeg wat druppels oranjebloessemwater of wat geraspte sinaasappel toe voor een lekkere aroma. Snijd de aardbeien door tweeën of door vieren en schep door de couscous. Schep ook de walnoten er door en op het laatst voorzichtig de frambozen. Verdeel wat sla over borden schep de lauwwarme couscous hierop.

 Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de schil en pit. Snijd in plakjes en verdeel over de couscous. Leg wat geitenkaas er op en schep wat granaatappelpitten er op. Lekker met wat brood en hummus.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×