Ga naar de inhoud
Couscous met rood fruit

Couscous met rood fruit

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 300 gr couscous
  • groentebouillon
  • Oranjebloessemwater ( of wat geraspte sinaasappel )
  • 250 gr aardbeien
  • 150 gr frambozen
  • 100 gr granaatappel pitten
  • 125 gr geitenkaas
  • 60 gr walnoten ( grof gehakt )
  • 75 gr veldsla
  • 2 avocado’s

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de couscous in de groentebouillon volgens de verpakking. Roer de couscous los met een vork en voeg wat druppels oranjebloessemwater of wat geraspte sinaasappel toe voor een lekkere aroma. Snijd de aardbeien door tweeën of door vieren en schep door de couscous. Schep ook de walnoten er door en op het laatst voorzichtig de frambozen. Verdeel wat sla over borden schep de lauwwarme couscous hierop.


  2. Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de schil en pit. Snijd in plakjes en verdeel over de couscous. Leg wat geitenkaas er op en schep wat granaatappelpitten er op. Lekker met wat brood en hummus.