
Couscous met rood fruit
Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas
25 M
Ingrediƫnten: Couscous met rood fruit
Voor personen
-
300 gr couscous
-
groentebouillon
-
Oranjebloessemwater ( of wat geraspte sinaasappel )
-
250 gr aardbeien
-
150 gr frambozen
-
100 gr granaatappel pitten
-
125 gr geitenkaas
-
60 gr walnoten ( grof gehakt )
-
75 gr veldsla
-
2 avocadoās
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Couscous met rood fruit
-
Bereid de couscous in de groentebouillon volgens de verpakking. Roer de couscous los met een vork en voeg wat druppels oranjebloessemwater of wat geraspte sinaasappel toe voor een lekkere aroma. Snijd de aardbeien door tweeƫn of door vieren en schep door de couscous. Schep ook de walnoten er door en op het laatst voorzichtig de frambozen. Verdeel wat sla over borden schep de lauwwarme couscous hierop.
-
Snijd de avocadoās doormidden en verwijder de schil en pit. Snijd in plakjes en verdeel over de couscous. Leg wat geitenkaas er op en schep wat granaatappelpitten er op. Lekker met wat brood en hummus.
Heeft het gesmaakt?
33 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 450
- vet 25 gr
- verzadigd vet 6 gr
- koolhydraten 45 gr
- w.v. suikers 12 gr
- vezels 8 gr
- eiwit 10 gr
- zout 0.8 gr
Ook lekker