Eendenborst amuse
In 10 minuten maak je deze amuse voor de kerst van eendenborst, mango en balsamico
10 M
Ingrediënten
Voor personen
-
¼ mango ( ca 50 gr )
-
1 limoen
-
100 gr gerookte plakjes eendenborst ( AH )
-
Handje rucola
-
2 eetlepels pecannoten ( fijngehakt )
-
Balsamico stroop/creme
Materialen
-
6 x amuseschaaltje
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de mango in hele kleine vierkantjes. Pers de limoen uit en schep de mango door het limoensap. Doe een bodempje sla in een amuse schaaltje. Leg 2 plakjes eendenborst er op.
-
Schep wat van de mango er op en wat pecannoten. Spuit er een beetje balsamico over. Dit hapje kun je max 2 uur van te voren maken en bewaren in de koelkast.
Heeft het gesmaakt?
549 stemmen
Ook lekker