Ga naar de inhoud
Eendenborst amuse

Eendenborst amuse

In 10 minuten maak je deze amuse voor de kerst van eendenborst, mango en balsamico

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor personen

  • ¼ mango ( ca 50 gr )
  • 1 limoen
  • 100 gr gerookte plakjes eendenborst ( AH )
  • Handje rucola
  • 2 eetlepels pecannoten ( fijngehakt )
  • Balsamico stroop/creme

Materialen

  • 6 x amuseschaaltje

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de mango in hele kleine vierkantjes. Pers de limoen uit en schep de mango door het limoensap. Doe een bodempje sla in een amuse schaaltje. Leg 2 plakjes eendenborst er op.


  2. Schep wat van de mango er op en wat pecannoten. Spuit er een beetje balsamico over. Dit hapje kun je max 2 uur van te voren maken en bewaren in de koelkast.


    Eendenamuse mango Eendenborstamuse Eendenborstamuse met mango