Eendenborst amuse

In 10 minuten maak je deze amuse voor de kerst van eendenborst, mango en balsamico 

 
Ingredienten
¼ mango (ca 50 gr)
1 limoen
100 gr gerookte plakjes eendenborst (AH)
handje rucola
2 eetlepels pecannoten, fijngehakt
Balsamico stroop/creme
 
Materialen
6 x amuseschaaltje
 
Bereiding
Snijd de mango in hele kleine vierkantjes. Pers de limoen uit en schep de mango door het limoensap. Doe een bodempje sla in een amuse schaaltje. Leg 2 plakjes eendenborst er op.
 
eendenborst salade 01
eendenborst salade 01
eendenborst salade 01
Schep wat van de mango er op en wat pecannoten. Spuit er een beetje balsamico over. Dit hapje kun je max 2 uur van te voren maken en bewaren in de koelkast.
 
Vind je dit leuk?
517 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!