Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Eendenborst amuse

In 10 minuten maak je deze amuse voor de kerst van eendenborst, mango en balsamico 

 
Ingredienten
¼ mango (ca 50 gr)
1 limoen
100 gr gerookte plakjes eendenborst (AH)
handje rucola
2 eetlepels pecannoten, fijngehakt
Balsamico stroop/creme
 
Materialen
6 x amuseschaaltje
 
Bereiding
Snijd de mango in hele kleine vierkantjes. Pers de limoen uit en schep de mango door het limoensap. Doe een bodempje sla in een amuse schaaltje. Leg 2 plakjes eendenborst er op.
 
eendenborst salade 01
eendenborst salade 01
eendenborst salade 01
Schep wat van de mango er op en wat pecannoten. Spuit er een beetje balsamico over. Dit hapje kun je max 2 uur van te voren maken en bewaren in de koelkast.
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×