Ga naar de inhoud
Rosbiefrolletjes met pesto

Rosbiefrolletjes met pesto

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

15 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediƫnten

Voor personen

  • 12 plakjes rosbief ( ongeveer 150 - 200 gram )
  • 3 eetlepels groene pesto
  • 125 gr crĆØme fraĆ®che
  • 50 gr veldsla
  • zwarte peper
  • 75 gr Parmezaanse kaas ( geraspt )
  • 2 eetlepels pijnboompitten ( geroosterd )
  • 1 eetlepel olijfolie

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat.


    Rosbief rolletjes stap 2
  2. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pestomengsel. Leg een beetje veldsla er op en rol op.


    Rosbief rolletjes stap 3
  3. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over.


  4. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.


    Rosbief rolletjes stap 1 Rosbief rolletjes stap 2 Rosbief rolletjes stap 3