Rosbiefrolletjes met pesto

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

Voorgerecht 15 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat.

  2. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pestomengsel. Leg een beetje veldsla er op en rol op.

  3. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over.

  4. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.

Heeft het gesmaakt?
225 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!