Rosbiefrolletjes met pesto

Ideaal voor de kerst; snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel

Ingrediënten
12 plakjes rosbief (ongeveer 150 - 200 gram)
3 eetl groene pesto
125 gr creme fraiche
50 gr veldsla
Zwarte peper
75 gr parmezaanse kaas, geraspt
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
1 eetl olijfolie
Bereiding
Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pestomengsel. Leg een beetje veldsla er op en rol op. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.
 
rosbief rolletjes 01
rosbief rolletjes 02
rosbief rolletjes 03
 

 

 

 

 

 

190 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.