Rosbiefrolletjes met pesto
Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.
15 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
12 plakjes rosbief ( ongeveer 150 - 200 gram )
-
3 eetlepels groene pesto
-
125 gr crĆØme fraĆ®che
-
50 gr veldsla
-
zwarte peper
-
75 gr Parmezaanse kaas ( geraspt )
-
2 eetlepels pijnboompitten ( geroosterd )
-
1 eetlepel olijfolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat.
-
Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pestomengsel. Leg een beetje veldsla er op en rol op.
-
Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over.
-
Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.
Heeft het gesmaakt?
227 stemmen
Ook lekker