Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Rosbiefrolletjes met pesto

Ideaal voor de kerst; snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel

Ingrediënten
12 plakjes rosbief (ongeveer 150 - 200 gram)
3 eetl groene pesto
125 gr creme fraiche
50 gr veldsla
Zwarte peper
75 gr parmezaanse kaas, geraspt
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
1 eetl olijfolie
Bereiding
Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pestomengsel. Leg een beetje veldsla er op en rol op. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.
 
rosbief rolletjes 01
rosbief rolletjes 02
rosbief rolletjes 03
 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×