Gegrilde avocado’s met gehakt

Deze avocado’s zijn gevuld met een heerlijk kruidig Mexicaans gehaktmengsel

Hoofdgerecht 40 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Bereiding

  1. Snipper de ui. Bak deze met het gehakt in een pan en voeg de kruiden toe en een eetlepel tomatenpuree. Laat het gehakt lekker pruttelen. Halveer de avocado’s en verwijder de pitten.

  2. Bestrijk de snijzijde met een beetje limoensap en olie en grill ze in een (grill)pan aan deze zijde tot er een paar mooie grillstrepen te zien zijn. Roer de mais door het gehaktmengsel. Vul de gegrilde avocado’s met het gehaktmengsel en garneer met wat cherrytomaatjes.

Heeft het gesmaakt?
171 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!