Gegrilde avocado’s met gehakt
Deze avocado’s zijn gevuld met een heerlijk kruidig Mexicaans gehaktmengsel
40 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
4 avocado’s
-
1 eetlepel limoensap
-
300 gr rundergehakt
-
1 theelepel paprikapoeder
-
1 snuf chili
-
0.5 theelepel komijn
-
Snuf oregano
-
peper en zout
-
100 gr cherrytomaatjes
-
140 gr maïs
-
1 rode ui
-
1 eetlepel tomatenpuree
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snipper de ui. Bak deze met het gehakt in een pan en voeg de kruiden toe en een eetlepel tomatenpuree. Laat het gehakt lekker pruttelen. Halveer de avocado’s en verwijder de pitten.
-
Bestrijk de snijzijde met een beetje limoensap en olie en grill ze in een (grill)pan aan deze zijde tot er een paar mooie grillstrepen te zien zijn. Roer de mais door het gehaktmengsel. Vul de gegrilde avocado’s met het gehaktmengsel en garneer met wat cherrytomaatjes.
Heeft het gesmaakt?
182 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Gezonde recepten