Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde snackpaprika’s van de BBQ

Deze snackpaprika’s met romige vulling van roomkaas en pijnboompitten zijn heerlijk in combinatie met ontbijtspek. Lekker op de BBQ of in de grillpan.

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Week de prikkers minimaal 30 minuten in water. Halveer de snackpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Rooster de pijnboompitten in een droge pan in ongeveer 3 minuten goudbruin.

 Meng in een kommetje de roomkaas met pijnboompitten en breng op smaak met peper. Vul beide helften van de snackpaprika met de roomkaas vulling en leg de helften op elkaar. Wikkel een plakje spek om de paprika en zet vast met een prikker. Herhaal dit met alle paprika’s.

 Leg een stuk aluminiumfolie of een BBQ bakje op het rooster en leg hier de snackpaprika’s op. Bak de paprika’s ongeveer 5 minuten met regelmatig keren.

 Tip: ook lekker uit de grillpan

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×