Ga naar de inhoud
Snackpaprika met geitenkaas

Snackpaprika met geitenkaas

Een borrel date gepland? Maak dan deze lekkere snackpaprika's gevuld met geitenkaas en crunchy walnoot. Ook leuk op een borrelplank of als appetizer voor een etentje.

15 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept Glutenvrij recept Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 5 snackpaprika’s
  • 125 gr geitenkaas
  • hand verse peterselie
  • 40 gr walnoten
  • 1 snuf zwarte peper naar smaak

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de snackpaprika’s doormidden. Verwijder de pitjes en lijsten.Hak de walnoten en peterselie fijn.


    gevulde-snack-paprika-01 gevulde-snack-paprika-02 gevulde-snack-paprika-03
  2. Prak de geitenkaas en voeg de walnotenen peterselie toe. Roer door elkaar.Vul de snackpaprikas met het geitenkaas mengsel.Bestrooi met wat extra peterselie en snuf zwarte peper.