Gezonde tosti met groenten

Een gezondere tosti gemaakt met volkorenbrood, gegrilde aubergine, zongedroogde tomaatjes en mozzarella

Lunch 15 min

ingrediënten

voor 2 stuks

Bereiding

  1. Snijd de aubergine in dunne plakken. Bestrijk ze met een beetje olijfolie en een snufje peper en zout. Grill de plakken aubergine in een pan. Snijd de mozzarella in plakjes en de zongedroogde tomaatjes in kleinere stukken.

  2. Leg de 4 sneetjes brood klaar. Beleg 2 van de sneetjes brood met de mozzarella, zongedroogde tomaatjes, een handje rucola en de gegrilde aubergine. Leg de andere 2 sneetjes er op en druk iets aan.

  3. Bak de tosti’s een paar minuten in de pan of in een tosti ijzer tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

Heeft het gesmaakt?
55 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Hilde

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.