Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gezonde mini cheesecakes

Verantwoord genieten met deze leuke mini cheesecakes, met een cacao bodem en een frisse vulling van citroen en frambozen

Ingrediënten
Voor de bodem
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 140 graden. Voor de bodem, doe alle ingrediënten in een keukenmachine en mix dit tot een fijn geheel. Doe de muffinvormpjes in de bakvorm en verdeel het mengsel van de bodem over de vormpjes. Zet dit in de koelkast terwijl je de vulling maakt.

 Voor de vulling, mix de roomkaas, Griekse yoghurt, eieren, citroensap, agave en vanille door elkaar. Verdeel het mengsel van de vulling over de vormpjes. Pureer de frambozen en verdeel de frambozenpuree over de vormpjes. Gebruik een satéprikker om er een beetje doorheen te gaan zodat je sliertjes krijgt.

 Zet de vormpjes in de oven voor 60 minuten. Laat ze goed afkoelen en zet daarna in de koelkast. Maak de gezonde mini cheesecakes af met extra frambozen.

 Gezonde mini cheesecake

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.