Glutenvrije basiscake
Een heerlijke glutenvrije basiscake met vanille. Bak hem nu makkelijk zelf met dit recept.
ingrediënten
Bereiding
-
Zorg ervoor dat de roomboter op kamertemperatuur is. Klop de roomboter samen met de suiker los.
-
Voeg daarna de eieren en vanille aroma toe.
-
Klop dit tot een gladde massa.
-
Vervolgens voeg je beetje bij beetje het meel en de bakpoeder toe.
-
Meng in een klein bakje de baking soda en appelazijn en voeg dit als laatste toe aan het beslag.
-
Vet het cakeblik in en doe er ook bakpapier in. Doe hier het beslag in.
-
Bak de cake voor 50 minuten op 175 graden (hetelucht).
-
Tip: gebruik als glutenvrij basismeel bijvoorbeeld die van Koopmans.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.