Gourmet recept: aardappel tortilla
Leuk als bijgerecht voor de gourmet avond: mini aardappel-ei pannenkoekjes met bosui
15 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
1 ei
-
scheutje room of melk
-
peper en zout
-
Snufje paprikapoeder
-
1 klein bosuitje
-
3 eetlepel aardappelschijfjes ( voorgekookt )
BENODIGDHEDEN
-
Gourmetpannetjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Klop het ei los met de room of melk, peper, zout en paprikapoeder. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Vet een gourmetpannetje in en verdeel wat aardappelschijfjes en wat bosui over de bodem. Schenk wat van het eimengsel er over en laat de aardappeltortillaās ca 8 minuten stollen en bakken.
Heeft het gesmaakt?
31 stemmen
Ook lekker