Groene curry met peultjes

Makkelijk curry recept met (vega)kip, peultjes en paprika in een licht pittige groene curry saus geserveerd met rijst

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Hak de ui en paprika fijn. Bak deze in een pan in een klein beetje olie.

  2. Voeg de kip en peultjes toe en roerbak ca. 3 minuutjes. Voeg de groene currypasta toe en de kokosmelk. Knijp de limoen uit boven de pan en meng het sap erdoor. Laat de groene curry 10 minuutjes zachtjes pruttelen. Kook ondertussen ook de rijst gaar.

  3. Serveer de groene curry eventueel met wat naanbrood en mocht je het nog wat pittiger willen maken wat rode peper.

Heeft het gesmaakt?
200 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!