Hapje met vijg en geitenkaas op een prikker

Lekker op de borrelplank of kaasplank: hapjes met verse vijg, parmaham en geitenkaas. Een perfecte combinatie van zoet en hartig.

Hapjes en snacks 15 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Benodigdheden

Bereiding

  1. Snijd de vijgen doormidden en leg ze met de open zijde naar boven. Neem een beetje geitenkaas en leg dit op de vijgen en druk iets aan. Doe een blaadje basilicum aan een prikker en een half plakje parmaham (opgevouwen). Prik dit in de vijg met geitenkaas.

  2. Zet de vijgenhapjes op een bordje of borrelplankje en knijp er een paar druppels honing over en garneer met wat walnoot.

Heeft het gesmaakt?
51 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!